KAPSALON

STUDIO FIGARO

Sinds 1985

 

Kleuren

Op de kleurafdeling van onze salon, staan onze kleurspecialisten klaar om je haar de kleur te geven die écht bij je past.

 

Bij Studio Figaro maken we gebruik van de laatste technieken om bij jou een zo mooi mogelijke kleur te kunnen creëren. Van een prachtige natuurlijke kleur, tot een gewaagdere tint, alles is mogelijk! De merken Lóreal, Goldwell en Scrupples helpen ons bij het maken van prachtige kleuren.

 

 

TOTAL COLOR KLEURANALYSE

 

Total Color is een uniek kleurconcept met een speciale kleuranalyse voor een persoonlijk haarkleuradvies. Om je haarkleur nog mooier tot zijn recht te laten komen. Dit is een extra service die wij gratis aanbieden aan onze klanten.

 

Met drie speciaal ontwikkelde kleurensjaals wordt in twee stappen duidelijk of warme, koele of juist middenkleuren het beste bij je passen. Zo wordt bepaald welke kleurtinten het mooist bij je staan, hoe donker of licht je kunt gaan en of contrast of ton sur ton beter bij je past.

 

Na de kleuranalyse bespreken we wat de mooiste kleuren bij jouw gezichtstint zijn en gaan we je adviseren in je keuze. Voor meer informatie: www.totalcolor.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOCATIE

 

Dorpsstraat 459

1722EJ Zuid-Scharwoude

 

 

Bel voor een afspraak naar: 0226-340953

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag | 13.00-18.00

Dinsdag & Woensdag | 09.00-18.00

Donderdag & Vrijdag | 09.00-21.00

Zaterdag | 08.00-14.00

Volg ons voor het laatste nieuws ook op facebook en Instagram!