KAPSALON

STUDIO FIGARO

Sinds 1985

 

Haarverlenging/opvulling

VOOR

NA

VOOR

NA

Heb jij altijd al gedroomd van voller en/of langer haar? Wij hebben de oplossing voor jou!

 

Om onze klanten voller en/of langer haar te kunnen bieden, werken we met verschillende methodes. Kom bij ons langs om te kijken welke methode voor jou het meest geschikt is!

 

 

CLIP-IN HAAR

 

Clip-in haar zijn haarstrengen met hieraan bevestigde clips, die je eenvoudig in je haar bevestigd. 'S avonds zijn de clips weer heel gemakkelijk uit te halen. Doordat je nooit met de clips hoeft te slapen, zwemmen of sporten, blijft de kwaliteit van het haar heel goed en blijft het haar lang mooi.

 

De haarstrengen zijn in bijna elke kleur en lengte beschikbaar en zijn gemaakt van real human hair. Je kunt ze stylen en verzorgen zoals je dat met je eigen haar al gewend bent. Clip- in haar is geschikt voor mensen met fijn haar omdat ze hier het meest natuurlijk in zijn te bevestigen.

 

Nieuwsgierig geworden?

 

Kom dan bij ons langs om ze in jouw haar te proberen!

GREAT LENGHTS HAIR EXTENSIONS

 

Ben je op zoek naar extensions die je niet zelf in je haar hoeft te bevestigen? Dan zijn hair extensions iets voor jou! De extensions worden door ons bevestigd aan je haar en blijven ongeveer 3 maanden zitten. Je kunt kiezen voor een complete verlenging of plaatselijke verdikking. Ook is het mogelijk om kleuraccenten te creƫren met behulp van extensions.

 

Wij hebben ervoor gekozen om alleen met het beste kwaliteit haar te werken, daarom gebruiken we extensions van het merk Great lengths. Deze extensions zijn gemaakt van real human hair, welke je gewoon kunt stylen zoals je gewend bent!

LOCATIE

 

Dorpsstraat 459

1722EJ Zuid-Scharwoude

 

 

Bel voor een afspraak naar: 0226-340953

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag | 13.00-18.00

Dinsdag & Woensdag | 09.00-18.00

Donderdag & Vrijdag | 09.00-21.00

Zaterdag | 08.00-14.00

Volg ons voor het laatste nieuws ook op facebook en Instagram!